Præstø Fjordsvømning 2012

Præstø Fjordsvøm er helt sin egen. Præcis ligesom sin far, Kai Christiansen. Ikke bare har fjorden og omgivelserne (og Kai!) sin helt egen charme, det er også et arrangement, der har besluttet sig for aldrig at vokse sig FOR stor. Stor varme er der heldigvis masser af! Med max. 60 deltagere på den 4.7 kilometer lange rute og førsteret til deltagere fra forgående år, skal man være rap på knapperne, når tilmeldingen nærmer sig, hvis man vil med.

Præstø Fjordsvømning var præcis lige så dejlig i år, som den var, da jeg svømmede med i 2009. Vejret er ingen jo herre over, så lidt variation på fjorden var der da. Det ser ud til, at den årlige vandmandskongres altid kolliderer med fjordsvømme-begivenheden, så vandmænd savnede vi ikke på fjorden, men alt det andet var heldigvis lutter glade gensyn. Den største forandring i år var, at Kai selv svømmede med.

Med Kai optaget på svømmeruten var det dejligt at opleve, at Kai ikke bare er far til en begivenhed, mange deltager i år efter år. Det er også lykkedes ham at tiltrække mange kvalificerede hænder til at overtage og deltage i planlægning og afvikling med lige så stor sikkerhed og med lige så meget hjertevarme, som Kai selv har leveret i fjordsvømningens navn siden debuten i 2004.

Ved Dansk Svømmeunions generalforsamling i år fik Kai Christiansen og Præstø Fjordsvømning overrakt unionens Åbent Vand-pris 2012. Smukt og velfortjent!

Vi ses i 2013, Præstø!1

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.