Vandtemperatur 16. april 2012

Opdateret 28. november 2012:
Siden april 2012 har jeg jævnligt screendumpet DMIs temperaturmålinger. Kig under “Vandtemperatur” i øverste menu.

Vandet omkring Danmark er koldt for tiden. FOR koldt at svømme i for langt de fleste af os. Efter min mening er vand på 14-15 grader svømbart. Især i solskin og med våddragt, sokker og neoprehætte på. Mere om svømbare vandtemperaturer her

Herunder har jeg indsat DMIs vandtemperatur-oversigt fra i dag. Roskilde Fjord plejer at være et par grader varmere end Øresund i åbent-vand-sæsonen, og vandet er her i april da også næsten 3 grader varmere end vandet i Øresund nord for København. Skulle man flytte tættere på Roskilde Fjord? Der må åbent-vand-sæsonen jo være meget længere end den vi stakler, der bor ved Øresund, må nøjes med. Selv Vesterhavet er varmere end Øresund. Måske man skulle prøve at snakke sig til en byttehandel?

Haves: Smeltevand fra den Botniske Bugt.
Ønskes: Golfstrøm!

Men pyt. Vi går hastigt mod lysere og varmere tider. Det er ikke længe siden, vandet kun var 3 grader og med alt det solskin, vi har haft i dag, kan det kun gå fremad. Lige om straks … så skal vi i!

I øverste menu under “Vandtemperatur” her på SwimOut.dk vil I fremover finde sider med DMIs danske vandtemperaturer, screendumpet cirka ugevis fra i dag og frem. Så har vi det at kigge på næste år.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.