Havsvømmebassiner

Update 6. oktober 2014: Havneudbygningen kan følges her: Skovshoved havn

Frederikshavn har det. København har mere end et. Aalborg har det. Der er sikkert flere hav- og havneområder, jeg (endnu) ikke har hørt om, der har det.

I hvert fald får Skovshoved det også snart: Et havvands-område specielt for svømmere – YEY! Der er mange spændende ideer på tegnebrættet for Skovshoved havn, der (efter planen) står færdigt i foråret 2015 (se billedet fra avisen herunder) og læs mere om projektet i Villabyerne her: En havn under forvandling

Jeg ser frem til at følge udviklingen i hav- og sømiljøerne rundt omkring i Danmark de næste år, for der er SÅ meget vand, der bare ligger og venter på at blive brugt. Uanset om man er til svømning, sejlads, vandsport, dykning eller til mere rekreative hav- og sø-oplevelser, så håber jeg, der bliver plads til os alle derude. For uanset om man befinder sig i, på eller under vand, bliver man aldrig træt af at møde det våde element i naturen. Eller jo, træt på den gode måde kan man sagtens blive, men træt af oplevelser bliver man vist aldrig.

Skovshovedhavn, Villabyerne, december 2013

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.