Svøm ud: Hellerup

Jeg har 300 meter til min hjemmebane i Øresund. De 300 meter spadserer jeg tit, i sæsonen næsten hver dag. Det sker, jeg svømmer med en kystvagt på kanten. Det gjorde jeg fx på Anholt et par dage før den “store tur”, fordi jeg ikke kendte nogen på Anholt, der kunne/ville svømme med.

Hjemmebanen i Øresund, 1. august 2013

En helt vidunderlig svømmetur med Bettina i morges gav mig lyst til at dele den dejlige udsigt med jer. Så her er billeder og video fra vandkanten lige ud for det skønne vand, hvor MIN hjemmebane starter. I horisonten kan kan ane Sverige. Og Barsebäck. Der er altså noget derovre, der trækker. Jeg kan mærke det. Og nej, det har ikke noget med radioaktivitet at gøre!

Den 1. august 2013 var der let vind fra vest, dvs. let fralandsvind. Mest solskin, men lidt skyer gled smådovent forbi. Der var ikke skyggen af brandmænd eller alger og vandet var så lunt, at våddragt slet ikke var nødvendigt. Når man bliver mødt af sådant et syn, KAN man da ikke andet end få lyst til at svømme ud. Vel?

4 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] på menuen. Selvom vandet var 11 og luften under 10, svømmede Inge Schmidt og jeg en tur på min hjemmebane. Iført våddragt, neoprensokker, neoprenhætte, mig med en halv-ulden skibluse under dragten. De […]

  2. […] hjemmebane besøges i sommerhalvåret af en mangfoldighed af kajakker,  robåde og anden lystbådtrafik. […]

  3. […] blev det den 13. oktober. Vandet på hjemmebanen er stadig 12-13 grader og forsåvidt svømbart, men regn, blæst, kortere dage og […]

  4. […] eneste ringe at sige om Store Okssø er, at søen ligger så langt fra min hjemmebane […]

Kommentarer er lukkede.