Svøm ud-dag i Charlottenlund

Den 4. maj 2014 klokken 13 indvies den udendørs svømmesæson 2014 fra Palo-plænen i den sydlige ende af Charlottenlund Strandpark. Det bliver kort, koldt – og fornøjeligt! Vil du med?

fredags-svoemud-august-2013

Svøm ud-dagen i Charlottenlund Strandpark bliver ala Fredags-SvømUd: Al svømning foregår på eget ansvar. Der er ingen livreddere, men alle svømmer ud to og to eller tre og tre. Makkerpar og makkertrioer følges ad og holder øje med hinanden – på hele svømmeturen. Vi svømmer fra Palo-plænen mod Charlottenlund Søbad. Har du ingen svømmemakker, er du velkommen til at møde op og se, om der er en anden, der mangler en at svømme med. Ved Fredags-SvømUd plejer det ikke været det store problem at få sammensat makkerpar. Vil du gerne have en forhåndsaftale med en svømmemakker, så spørg i facebook-gruppen Svømmemakker i det fri  (lukket gruppe, men alle er velkomne).

Efter svømmetur (og omklædning): Hygge og snak på stranden.

Medmindre du er rutineret koldtvands-svømmer, så HUSK:

– Neopren: Våddragt, sokker, hætte (to alm. badehætter varmer mere end én), evt. handsker
– Tøj og sko, der er let at tage på bagefter (kolde fingre og små knapper = dårlig kombination)
– Noget varmt at drikke (termokopper varmer ikke kolde fingre så godt)
– Noget sødt eller andet energi-holdigt at spise

Hvis du tilmelder dig begivenheden på Facebook, kan vi alle sammen få en idé om, hvor mange vi bliver: Svøm ud-dagen i Charlottenlund 

Svøm ud-dagen bliver også fejret andre steder: Fyn, Randers, Frederikshavn, Amager – og sikkert flere steder. Følg med på facebooksiden: Svøm ud-dagen: 1. søndag i maj.

Billedet er taget ved Paloplænen i den sydlige ende af Charlottenlund Strandpark, mødestedet for Svøm ud-dagen. Det er fra Fredags-SvømUd den 23. august 2013 – forhåbentlig får vi lige så fint vejr den 4. maj 2014!

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] om SvømUd-dagen: Svøm Ud-dagen:  1. søndag i maj – SvømUd-dag 2013 – Svøm ud-dag i Charlottenlund (invitation 2014) – Svøm ud-dag 2014 – Svøm Ud-dag 2015 – Lokale svømme-grupper på facebook: […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.