Solen skinner, men vandet er koldt!

Marts går på hæld, lyset vender tilbage og traditionen tro fatter jeg ikke, det kan gå så langsomt med at få vandet omkring Danmark op på svømmevenlige temperaturer.

Fra den lyse side: Vandet omkring Danmark er lige nu væsentligt varmere, end det var i 2013, men koldere end i det usædvanligt lune forår 2014. Heldigvis er vandet lige nu en anelse varmere end i 2015, der leverede den koldeste forårssæson, jeg har svømmet ude i. I 2015 måtte vi vente til juli måned med at svømme i vand over 17 grader – gisp!

Om sæson 2016 bliver kold, kølig, lang eller kort er ikke til at vide. Måske sidder der en meteorolog et sted, der ved det, men jeg lever med spændingen og glæder mig!

Noget skal man jo finde på, mens der ventes på lunere vand, så siden april 2012 har jeg screendumpet nogle af DMIs vandtemperatur-målinger. Også en håndfuld fra marts 2016 med link til temperaturmålinger fra marts 2013, 14 og 15. Find årets øvrige måneder under Vandtemperatur øverst på siden.

Vil du høre min mening om svømmetemperaturer, er der link til et udvalg af mine indlæg om svømmetemperaturer her: SwimOut.dk/category/vandtemperatur-2/

vandtemp_2016

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.