Velkommen!

SwimOut.dk så dagens lys i 2011. Formålet dengang var, at nedskrive svar på de mange på spørgsmål om svømning i naturen jeg fik fra svømmere, triatleter og andre svømme-ude-nysgerrige.

Frem til 2015 svømmede jeg meget. Rigtig meget, faktisk, men så gik pusten lidt af min svømmeballon og der blev længere mellem indlæggene her. Jeg svømmer stadig, både ude og inde, men i 2019 har der været mere stille på SwimOut.dk end nogensinde før. Fordi der dagligt er en del, der søger herind (og forhåbentlig finder svar!) har siden dog fået lov at blive hængende.

Men, men: Intet varer evigt, især ikke i den tekniske verden, så i december 2019 betød en opgradering af SwimOut.dk’s webhotel at den skabelon, der siden 2013 har bestemt hvordan SwimOut.dk ser ud, nu ikke bare ser gammeldags ud, nu er den for gammel til at kunne følge med.

Alt indhold ligger her stadig, men her ser ikke ud som jeg syntes i 2013. Måske skal man lede lidt mere efter det, man kigger efter. Brug menuerne øverst for at finde rundt.

Måske får jeg en dag lyst til at friske siden lidt op. Måske slipper jeg en dag alle de mange svømme-ude-ord, der engang var hjerteblod, fri og så de svømme-ude-nysgerrige finde andre steder at finde svar på deres spørgsmål. Det må tiden vise.

Jeg fungerer fortsat lidt som privatpraktiserende psykolog. De sidste par uger har jeg kastet mig over et noget andet projekt. Noget jeg ikke har prøvet før, så det kan jeg nok godt … måske. Det må tiden vise: Rosas.dk

4. december 2019

 

SwimOut.dk bruger cookies for at give dig bedre oplevelser på hjemmesiden. Mere information

SwimOut.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse på hjemmesiden. Klik "Accepter" på banneret herunder, hvis du synes, det er OK. Accepterer du ikke cookies, vil der være ting på SwimOut.k, der måske ikke bliver vist rigtigt eller slet ikke bliver vist.

Luk vindue