Svøm ud i det fri. 5 små ord, der står mit hjerte så nær, at jeg ikke kan lade være med at skrive om det. Så her på SwimOut.dk kan du læse om det. Om at svømme i naturen.

Svømning i det fri kan foregå i hav, sø, sund, bælt, å, kanal, bugt, vig, kalkgrav – alt, hvad der kan svømmes i. Svømning i naturen, havsvømning, åbent vand-svømning, open water svømning – kald det hvad du vil, det er en helt anderledes oplevelse end at svømme i et lunt bassin, hvor den blå streg aldrig sår tvivl om, hvilken vej du skal svømme. I naturen kan du slippe din og din svømmemakkers indre eventyrere løs: Svøm ud i det fri. Sammen, synligt og sikkert!

Når du svømmer i det fri, mærker du solen, vinden, vandets kølighed mod dit ansigt …
Du ligger side om side med din svømmemakker og glæder dig over, hvordan din våddragt holder din krop varm og veltilpas. Og så er der friheden. Følelsen af frihed, når du svømmer i det fri, er fantastisk. Du er midt i naturen, hvor bølgerne, strømmen og den gale svane, der bor på din faste rute, gør det til en både fysisk og mental udfordring at finde vej og komme frem. Du møder måske også måger, krabber, tang, vandmænd, fisk og mennesker på din vej gennem vandet. Og ja, af og til støder du på brandmænd og gnavne søfolk, men sådan er livet og verden jo indrettet: Man må tage det sure med det søde.

Svøm ud i det fri: Karlstrup kalkgravNår jeg kommer hjem fra en svømmetur i det fri, er jeg træt på den dejlige måde, men også opfyldt af en indre varme og en energi og kraft, jeg endnu har til gode at opleve på andre måder. Jeg kan ikke skrive andet end: Prøv det!

Jeg håber, du kan bruge www.SwimOut.dk til at finde svar på nogle af dine spørgsmål om udstyr, sikkerhed og svømmeteknik. Finder du ikke svar på netop DIT spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge.

Mere om mig her.

Venlig hilsen Ellen Garne, SwimOut.dk