Svøm-Ud logoDet startede den 16. august 2012. I Facebook-gruppen Svømmemakker i det fri skrev Stig Haldan: “En ide – en fælles badehætte. Var en tur i Øresund i morges og træf vanen tro en del andre der var fristet af solopgang og en tur i bølgen blå. Fik en ide til en “Swim Friends” badehætte for alle os 385 som et tilmeldt denne gruppe. Sikker på vi kan få den produceret til rimelige penge incl reklame. Øget fælleskab – øget sikkerhed – flere oplevelser. Kunne naturligvis laves i perfekte sikre farver.”

Så gik et par kunstnerisk kreative i gang med at tegne, mens mere eller mindre umuligt gennemførlige ideer væltede ud af de iderige. Der var fuld skrue på Henrik Jt Jensens logo-forslag og i svømmemakkergruppen blev der diskuteret og kommenteret og forhandlet.

Buggers første logo-udkastJeg faldt pladask for Claus Arndt Nielsens stilrene håndtegning af en svømmer i en bølge. En tegning med potentiale til langt mere end kun badehætter.

Claus Arndt Nielsen viste sig at hedde Bugger i sit kunstner-liv, og jeg er rørt til tårer over, at han har brugt både tid og kræfter på at få rentegnet og digitaliseret sin tegning, så den kan (og må) bruges her på SwimOut.dk. Tak, Bugger!

SvømUd-logoet bliver fremover brugt på SwimOut og på SvømUd-badehætter. Logo-copyright tilhører Bugger. Brug af logoet til andet end omtale af SwimOut og SvømUd-badehætter kan altså kun foregå efter aftale med ham.

Svøm-ud-badehætter kunne indtil juni 2017 købes SwimOuts webshop.

God svømning – vi ses derude!