Lunefulde april

April er lunefuld. Den ene dag er det lunt og lækkert og man smider vintertøjet og tænker på bare tæer og softice og lange lyse aftener. Den næste dag fryser man som en våd hund i sit sommertøj og synes, der er alt for lang tid til sommer.

Uanset om april-vejret er det ene eller det andet, er vandet stadig frysende koldt og det ved jeg, for jeg havde fødderne i på min hjemmebane i Hellerup, både på gråvejrsdagen i går og på den fine solskinsdag i dag. Det var ikke helt med vilje, faktisk, for jeg var ved stranden for at tage billeder af havtasker i 3 farver. I går var det højvande, så sandet var vådt og den lillebitte strand næsten oversvømmet og både sko og sokker blev våde. Det var slet ikke så slemt, så selvom jeg havde gummistøvler på i dag, blev jeg overmodig og gik i vandet på bare fødder. Det var k-o-l-d-t!!!

Første billede er fra i går, den 16. april 2015:

hjemmebanen_skyer_16042015

Det andet fra i dag, altså den 17. april 2015:

hjemmebanen_sol_17042015

De to april-billeder er smukke på hver deres måde, men vandet er koldt og der er stadig alt for længe til, så jeg måtte lige gense og gen-dele en lille video fra min hjemmebane fra den 1. august 2013. Så både du og jeg kan minde os selv og hinanden om, at uanset hvor lunefuld april er, så bliver det varmere derude. En dag. Og så ligger vi derude og vandet og vejret er vidunderligt og det bliver ikke bedre. En dag.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.