SvømUd 2013: 5. maj

Den 5. maj 2013 er årets SvømUd-dag. Det er det, fordi første søndag i maj er dagen, jeg har udnævnt som den dag, den danske sæson for svømning det fri bliver indviet. En slags “svømningens standerhejsning” der, præcis som i ro- og sejlklubber, afholdes og fejres, uanset hvor koldt eller varmt det er.

Vi havde en herlig SvømUd-dag den 6. maj 2012, så selvfølgelig gør vi det igen i 2013, desuagtet at roklubbernes standerhejsning i marts/april 2013 blev noget spoleret af is på hav og sø. Lad os krydse fingrene og håbe, vejrguderne når at komme i forårshumør, inden SvømUd den 5. maj 2013 på Amager.

SvømUd 2013 bliver den 5. maj klokken 13. Igen i år må vi låne Det kolde Gys‘s lækre faciliteter i søbadet Helgoland, og Jacob Schrøder fra Team Bade vil være kystlivredder. TAK!!

Ligesom i 2012 svømmer alle med makker, og der bliver lagt bøjer ud, der markerer ruten: En lille bøje ved 50 meter og en lidt større 250 meter fra Helgolands bro. En rute, man kan svømme så længe man vil, før man skynder sig ind for at få varmen i saunaen.

SvømUd-badehætte med DSV-logoI år der en SvømUd-badehætte til alle deltagere, så nu er der ikke andet at gøre end at tilmelde sig og glæde sig.

For at dele den smule udgifter, der er ved SvømUd, er der i år en deltager-betaling på 30 kroner. Der er 45 biletter til salg efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding og mere information på Nemtilmeld her svoemud.nemtilmeld.dk/1/

Til jer, der bor langt fra Amager: Måske vil I have jeres eget SvømUd-arrangement? Husk:

– Vælg et sted med mulighed for varmt bad eller sauna bagefter
– Svøm ud hvor I kan bunde
– Svøm ud for oplevelsens skyld, ikke for distancens
– Fordel alle fremmødte i svømmemakker-par -eller -trioer
– Kend tegnene på afkøling og tag dem alvorligt. Læs mere under vandtemperaturer
– Nyd det! En ny sæson i varmere vande venter lige forude.

SvømUd 2012

29. marts 2014: Bedre sent end aldrig, så nu har jeg endelig fået lagt billeder fra Svøm Ud 2013 på Amager på Facebook. Du kan se dem her:

5 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Facebook-siden om SvømUd-dagen: Svøm Ud-dagen:  1. søndag i maj – SvømUd-dag 2013 – Svøm ud-dag i Charlottenlund (invitation 2014) – Svøm ud-dag 2014 – Svøm […]

  2. […] SvømUd. Sæsonstart den første søndag i maj (fra 2013) […]

  3. […] 5. maj var vi lidt flere, da vi svømmede vi ud fra Helgoland søbad. Vandet var under 10 grader, men badeforeningen Det kolde Gys […]

  4. […] hele vejen fra Kina. Jeg synes, de er meget, meget flotte og glæder mig til at dele dem ud til SvømUd og andre begivenheder i sommeren 2013. Jeg arbejder på at lave en web-shop, hvor vil blive solgt […]

  5. Ny våddragt? siger:

    […] 4. maj passer jo ikke mindre end glimrende med SvømUd den 5. maj 2013 – for når du har fundet den helt rigtige våddragt lørdag, kan du prøve den af i det fri […]

Kommentarer er lukkede.